Vanuit Arnhem

Volg de A325 richting Nijmegen. Vervolg bij knooppunt Ressen met de A15 de snelweg rechtdoor en rij vervolgens Nijmegen binnen over de Waalbrug. Vervolg de weg rechtdoor op de Oranjesingel. Ga bij het kruispunt waar linksaf de Ziekenhuis en Universiteit staat aangegeven linksaf. Ga bij het tweede grote kruispunt schuin linksaf richting Groesbeek de Groesbeekseweg op. Vervolg deze weg alsmaar rechtdoor. Deze gaat over in de Nijmeegsebaan, Bosbesstraat, Nieuweweg en Cranenburgsestraat. Sla uiteindelijk rechtsaf de Reestraat in (deze is makkelijk over het hoofd te zien) en de bestemming is bereikt.

Vanuit Den Bosch

Volg A59/A50 richting Oss/Arnhem, volg bij knooppunt Bankhoef A326 richting Nijmegen. Ga rechtdoor bij de blokkenrotonde de N326 op. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf de A73 richting Venlo op. Neem de afslag Malden/Groesbeek.

Ga linksaf richting Malden/Groesbeek en rij het viaduct over de snelweg over. Bij de stoplichten rechtdoor richting Groesbeek. Na 4 km linksaf de Mooksebaan op richting Groesbeek. Na weer 4 km linksaf de Gooisebaan op richting de Horst. Na 600 meter rechtsaf de Kloosterstraat op. Na 500 meter linksaf de Hoge Horst op en na weer 1500 meter linksaf de Reestraat in en de bestemming is bereikt.

Vanuit Venlo

Volg de A73 richting Nijmegen. Neem de afslag Malden/Groesbeek. Daarna zoals vanuit richting Den Bosch.

Met openbaar vervoer:

Neem de trein naar Nijmegen CS en stap van daaruit op stadsbus 5 richting Groesbeek. Om 9u44 vertrekt deze bus en deze komt om 10u10 aan. Dit is de enige bus.